Zomerspeurtocht door Stokkem

This activity is closed. View all new activities.

Een gezinsvriendelijke wandeling door Stokkem waarbij je tijdens je wandeltocht enkele vragen kan beantwoorden en doe opdrachten kan uitvoeren

Tijdens de zomermaanden hebben de verschillende Gezinsbondafdelingen van de stad Dilsen-Stokkem de handen in elkaar geslagen en vijf zomerspeurtochten georganiseerd met leuke denk- en doe-opdrachten.
Er was één zomerspeurtocht per fusiegemeente (Elen, Rotem, Dilsen, Lanklaar en Stokkem). Ieder gezin kon de speurtochtencoronaproofin de eigen bubbel doen. Gewapend met pen en papier, blinddoek, stoepkrijtof dobbelsteen trokken de gezinnen vol goede moed opstap.Door de extra warme zonnige dagen was het soms zwoegen en zweten. Andere keren werden ze overvallen door een fikse regenbui. Maar dat kon de pret niet bederven. Iedere speurtocht weerspiegelde de identiteit van elk dorp, het ontdekken van de verborgen pareltjes in eigen streek was voor de meesten een verrassend element!
De deelnemers maakten bovendien kans op een leuke prijs. De gezinnen die tijdens de speurtocht een Gezinsbondsteen vonden kregen een prijsje. Uit de deelnameformulieren werd ook per speurtocht één gezin uitgeloot die als prijs 1 jaar gratis lidmaatschap van de Gezinsbond cadeau kreeg. Als leuk extraatje ontvangt ieder deelnemend kind een kleine attentie.
Dit zijn de aantallen voor diegenen die de speurtocht in Stokkem hebben gedaan (niet het totale aantal van de fusie).

Praktisch

Target audience
0
For whom?
Iedereen

This activity is closed. View all new activities.

Vragen? Contacteer onze vrijwilliger

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten